2020-ban is várjuk a színházi szakírókat a fesztiválra!

Időpont: 
2020, augusztus 29 (All day)

A Kisvárdai Várszínház igazgatósága szeretettel várja a színházi szakírókat a Magyar Színházak XXXII. Kisvárdai Fesztiváljának előadásaira.
A jelentkezőket a város szálláskapacitásának mértékéig tudjuk fogadni. Az igények befogadása nem teljesen a jelentkezés sorrendjében történik. Előnyt élveznek azok, akik több, de legalább egy publikációra vállalkoznak a fesztivál napilapjában, a Kisvárdai Lapokban, továbbá azok, akik a fesztiválról készülő színházszakmai tudósításaikat országos, határon túli vagy külföldi sajtóorgánumokban el tudják helyezni. Rajtuk kívül, szeretnénk helyzetbe hozni a fesztiválok világával ismerkedni kívánó, pályájuk kezdetén tartó tollforgatókat is.
Valamennyi résztvevő számára – 3 vendégéjszaka erejéig – térítésmentes szállást biztosítunk. Amennyiben a fesztivál kezdetéig a költségvetésünk kedvezően alakul, lehetőség nyílhat étkezési támogatásra is. A publikáló résztvevők útiköltségét megtérítjük.
Jelentkezés a regisztrációs lap kitöltésével lehetséges. Beérkezési határidő: 2020. augusztus 15. Beküldési cím: kisvarda.szinhaz@gmail.com
A részvétel lehetőségéről augusztus 18-ig értesítjük a jelentkezőket.