Észak-alföldi Regionális Civil Tanácsadó Szolgálat

Időpont: 
2007, november 23 - 09:00

Az Első Nyírvidéki Fejlesztési Társaság sikeres pályázata keretében támogatást nyert a Nemzeti Civil Alapprogramtól egy civil tanácsadó szolgálat működtetésére.

2007 októbere és 2008 májusa között Szabolcs-Szatmár-Bereg, Hajdú-Bihar és Jász-Nagykun-Szolnok megyékben civil tanácsadó szolgálatot működtet a Fejlesztési Társaság. A szervezetek mindennapi munkáját szereték segíteni azzal, hogy a régióban működő illetve alakuló civil szervezetek részére csoportos vagy egyénre szabott tanácsadást tartanak. A pályázati program eredményeként a szervezeteknek lehetőségük nyílik olyan szolgáltatás igénybevételére, mely mely elősegíti működésüket, fejlődésüket, azáltal, hogy segíti pályázatírási gyakorlatuk, projekttervezési, programkoordinálási, szervezet-menedzseléssel kapcsolatos ismereteik bővítését.
A kisvárdai-vásárosnaményi körzetben Kovács László tanácsadó, szakértő tartja a tanácsadást az érdeklődőknek, először 2007. november 23-án (péntek), 9-től 12 óráig, majd ezt követően december 14-én. A tanácsadás igénybevétele díjtalan.
A programot a Nemzeti Civil Alapprogram Civil Szolgáltató, Fejlesztő és Információs Kollégiuma támogatja.