Hogyan értsük félre a nőket? - Csányi Sándor előadása

Időpont: 
2019, március 13 - 18:00

HOGYAN ÉRTSÜK FÉLRE A NŐKET? - Csányi Sándor egyszemélyes vígjátéka

A stand-up comedy elemeit is ötvöző fergeteges előadás arról szól, hogy miért nem értik meg a nőket a férfiak. A felhőtlen és szórakoztató színházi este során nézőink bepillantást nyerhetnek a férfiúi és a női lélek rejtelmeibe.

Mi a teendő abban az esetben, ha az ember a szülőszoba ajtajában döbben rá arra, hogy nemcsak a gyerekekkel nem tud bánni, a nőkkel sem? Miért a mi hibánk, ha Ők rosszat álmodnak? Miért baj, ha őszintén válaszolunk arra kérdésre, hogy fogytam-e? Érdemes-e, a friss jogosítvánnyal vezető feleségünknek tanácsokat osztogatni a forgalomban? Eljön-e az a pillanat egy nő életében, amikor azt mondja: Köszönöm, van elég cipőm, nem kell több. Illetve, hogy mindezek ellenére, miért dobban meg mégis a szívünk, ha belép a szobába?

Nos, ezekre a kérdésekre nem tud választ adni az előadás. Viszont számos hasonló kérdést vet fel az együttélés nehézségeiről, szépségeiről, öröméről. (Magunk között szólva: inkább nehézségeiről.)

Egyszemélyes vígjáték, nyolc különböző karakter, hetven percben, Csányi Sándor színművész előadásában. (Egy részben, szünet nélkül.)

Az előadás ideje és helye: 2019. március 13. (szerda) 18 óra,Kisvárdai Várszínház és Művészetek Háza.

Info: Kisvárdai Várszínház és Művészetek Háza, 4600 Kisvárda, Flórián tér 20.
Jegypénztár: +36 45 500 265; +36 20 922 0595. www.kisvarda.szinhaz.hu