HOGYAN LEHETNÉNK BOLDOGABBAK? - Prof. Dr. Bagdy Emőke előadása

Dr. Bagdy Emőke
Időpont: 
2014, október 2 - 17:30

2014. október 2. (csütörtök) 17.30 óra, Művészetek Háza, Kisvárda

HOGYAN LEHETNÉNK BOLDOGABBAK? - Prof. Dr. Bagdy Emőke előadása.

„Ez a válogatás azokból az írásaimból és előadásaimból született, amelyekben a pszichológia üzeneteit éppen ma, mostanában rendkívül fontosnak érzem. Olyannyira, hogy legszívesebben folyvást mondanám, tanítanám ezeket mindenkinek. Terjeszteném...
Ezt a lehetőséget kínálja a könyv is. Lapjaiba, betűibe költöztetem a lelkem, és olvasótársaimmal együtt élem át: az ilyen tudásanyagban rejlik a lélektan igazi emberszolgálata! Segít nekünk örülni az életnek, tudatosítani, mit tehetünk önmagunk és szeretteink életminőségének jobbítása érdekében. Az elkötelezett odatartozás, a szeretet, az egymásra figyelő segítőkészség, a felelősségvállalás, az örülni tudás, a boldogító párkapcsolatok és szeretetkötelékek lélekápoló erői, a hála, a megköszönni tudás és a megbocsátás megannyi erő, amelyek által megújulhat az életérzésünk, javulhat az egészségünk. Ami ebbe a könyvbe belefért, csupán egy csepp talán az életbúsulás, a reménytelenség, a megkeseredés lelki kövültségeinek feloldására, de ha személyesen is utánagondolunk, vajon érvényesek-e az életünkben ezek a tanítások, akkor máris előbbre lépünk az önismeretben és kapcsolataink minőségének tökéletesítésében.

Az előadás után a résztvevőknek lehetőség nyílik az eladóval történő kötetlen beszélgetésre.

Belépőjegy: 1.000.- Ft (kapható a Művészetek Háza jegypénztárában, hétfőtől péntekig 10 órától 18 óráig.

A programot a Kisvárdai Kulturális Egyesület szervezi.
Dr. Bagdy Emőke az előadása honoráriumának teljes összegét felajánlja a Pesterzsébeti Református Egyházközség részére egy Makovecz Imre által tervezett templom felépítésére.