"Miből lesz a cserebogár?" - Ki-Mit-Tud? tehetséges gyerekek bemutatója

Időpont: 
2019, február 8 - 17:00

A MISTRAL Ifjúsági és Szabadidő Egyesület „MIBŐL LESZ A CSEREBOGÁR” című rendezvénye a hajdani Ki Mit Tud-ok hangulatát szeretné visszaidézni, táncos- énekes- zenész- mesemondó tehetséges gyerekek közreműködésével.
A műsorban olyan 6-12 éves gyerekek lépnek fel, akik már bizonyítottak, országos versenyeken, bemutatókon sikeresen szerepelt kis tehetségek.

Ideje és helye: 2019. február 8. péntek 17 óra, Kisvárdai Várszínház és Művészetek Háza színházterme.
Belépőjegy: 1.000.- Ft
A rendezvényt megnyitja: Leleszi Tibor, Kisvárda város polgármestere
Műsorvezető: Tarczy Gyula.

A műsor közreműködői:
-Meghívott vendég: a debreceni ABIGEL Művészeti Iskola és ATTITÜD Táncegyüttes fellépői, magyar bajnokok, nemzetközi versenyeken dobogós helyezéseket elért versenyzők.

- A kisvárdai általános és művészeti iskolák delegáltjai: csellisták, mesemondók, énekesek, modern-társas és – néptáncosok.
A Vári Emil Általános Iskola zenekarával színesíti a megmérettetésre vállalkozók palettáját.

-A házigazda MISTRAL a NYÍRZEM Utánpótlás Mazsorett Csoportjával lép színpadra.
Az óvodás és alsó tagozatos kislányok bottal, és karikával is táncolnak. Pomponos koreográfiájuk címe: Karnevál Párizsban.

A produkciókat öttagú zsűri értékeli.

A MISTRAL Ifjúsági és Szabadidő Egyesület működésének célja - többek között - az ifjúság érdekképviselete. Nevelés, oktatás, képességfejlesztés. Tánctechnika, mozgáskultúra fejlesztése. Kulturális tevékenység. Esélyegyenlőség elősegítése.
Az Egyesület ezeknek a céloknak a megvalósítása érdekében indította útjára ezt a rendezvénysorozatot. Kérjük, támogassák a szervezetet a rendezvényen való részvételükkel, célkitűzéseik megvalósításában.

„Nincs két egyforma gyerek. Egyéniségek mind. A mi felelősségünk és feladatunk, hogy a gyerekeknek utat mutassunk, mindegyikőjük számára megtaláljuk azt, amiben jó, amitől boldog lesz.”

További információ: Szilágyi Zoltánné (az egyesület elnöke): +36 70 254 5005.