MICIMACKÓ - zenés mesejáték A. A. Milne nyomán

Időpont: 
2017, október 11 - 12:30

MICIMACKÓ – zenés mesejáték A.A. Milne nyomán
A nyíregyházi Mandala Dalszínház előadása.
Az előadások ideje: 2017. október 11-12. (szerda-csütörtök) 12.30 és 14.30 óra.

Az előadást már a tavalyi bérletsorozatban is műsorra tűztük, de sajnos nem készült el. Idén nyáron viszont nagy sikerrel mutatta be a színház és biztos, hogy minden gyereknek tetszeni fog a kedves történet.
A történet szerint réges-régen valamikor az ősidőkben, de legalábbis múlt péntek előtt, Micimackó az erdőben élt, saját kunyhójában. S ugyanebben az erdőben lakott a fontoskodó Nyuszi, a tudálékos Bagoly, a félénk Malacka, a sértődős Füles, Kanga, a kengurumama kicsinyével, Zsebibabával, no meg a vidám, ugrálós Tigris és persze mindnyájuk szeretett gazdája, Micimackó legjobb barátjával: Róbert Gidával.
Ebben a mesebeli erdőben, mint a mesejáték színterén mindennap történik valami mulatságos vagy izgalmas esemény. Micimackó háborúságba keveredik a méhekkel, elefántfogásra indul barátjával, Malackával, s hőstetteiket szépen zengő versekben énekli meg. Sokszor bajba is keveredik, lévén ő egy csekélyértelmű medvebocs, de Róbert Gida, aki már nagy és okos – majdnem hat éves -, mindig mindent rendbe hoz.
Az előadás időtartama: 75 perc.

Az alsós általános iskolások színházbérlet-sorozatainak első előadása; a fennmaradó helyekre belépőjegy váltható 1.000.- Ft-os áron.
Érdeklődni lehet: +36 45 405 239; +36 20 464 7454.