A színész rendkívüli rajzolata -Sardar Tagirovsky workshopja

Időpont: 
2020, augusztus 15 - 08:00

2020. augusztus 24-28. Kisvárda

Workshop Kisvárdán – JELENTKEZZETEK!

A színész rendkívüli rajzolata – Sardar Tagirovsky workshopja

Erre a workshopra lehet jelentkezni a Magyar Színházak XXXII. Kisvárdai Fesztiválja keretében, vezetője Sardar Tagirovsky színész/bábszínész-rendező. A Marosvásárhelyi Művészeti egyetem végzett színházi rendezőszakon. (Osztályvezető tanára Bocsárdi László, a sepsiszentgyörgyi Tamási Áron Színház igazgató-főrendezője volt.)
A tréning 5 napos (augusztus 24 – 28.), a résztvevők száma legfeljebb 20 fő.
Sardar Tagirovsky elsősorban színészek és rendezők, a kőszínházi, független színházi és művészeti oktatási intézmények alkotóinak jelentkezését várja, nemre és korra való tekintet nélkül, határon innen és túlról. Örömmel fogadja azokat, akik a színpadon szívesen játszanak hangszeren.
A jelentkezés határideje: augusztus 15. (Visszajelzés augusztus 20-ig.)
A jelentkezésnek tartalmaznia kell fényképes életrajzot és a pályaképet bemutató hivatkozásokat, dokumentumokat és esetlegesen a hangszer megnevezését, szállíthatóságát.
Jelentkezési cím: imre.o@hotmail.com
Információk: Imre Orsolya +36 30 914 0295

A színész rendkívüli rajzolata – Sardar Tagirovsky workshopja
(avagy az alapok kényes, de szükségszerű felvázolása az alkotói munkához)
Színházi munkánknak sok inspirációs forrása lehetséges. Talán az egyik leglényegesebb pont a gyermekkori emlékek tudatos és/vagy ösztönös felelevenítése. Szinte biztos tulajdonságaink egyike: az emlékeink és az álmaink összemosódása. Éppen ezért lényeges a mostani munkában annak a gyermeki képzelőerőnek a felkutatása, amely számára sok félelmünk nevetségessé válhat. Ez az a mag, amely sokszor jobban tanít egy szerep megformálásakor, mint a hideg racionalitás vagy szakmai tudás.