Színházbérlet óvodásoknak, alsósoknak!

Időpont: 
2021, szeptember 30 - 13:00

Ajánlatunk óvodás és alsós általános iskolás diákok részére: 3 előadásra szóló bérlet:

2021. október 13-14. (szerda-csütörtök)
A VILÁGSZÉP NÁDSZÁLKISASSZONY
A Nektár Színház zenés mesejátéka; Benedek Elek meséje nyomán írta: Becker András; Szarka Gyula zenéjével.
Az előadás időtartama: 60 perc.
A magyar népmese irodalom egyik klasszikus gyöngyszeme a Világszép Nádszálkisasszony. Mint minden népmesének, ennek is több variációja ismert; a Nektár Színház a Benedek Elek-féle változatra támaszkodva hozta létre a mese színpadi változatát.
Vajon megtalálja-e a királyfi a Világszép Nádszálkisasszonyt, akit egy boszorkány őriz a világvégén még egy sánta arasszal is túl, a Fekete-tenger hetvenhetedik szigetén egy nádszálba zárva? S ha megtalálja, vajon ki tudja-e szabadítani? Vajon kiállja-e a rá váró próbákat, hogy elnyerhesse őt feleségül? A mesejáték őrzi a népmesék nyelvi világát, a benne felcsendülő dalok a hagyományos népzenét – mai hangszerelésben.
További fotók és trailer a www.nektarszinhaz.hu oldalon.

2021. november 3-4. (szerda-csütörtök)
Thuróczy Katalin-Arany Tamás:
KESZEKUSZA VARÁZSPÁLCÁJA
Öko mese-musical a Múzsák Társulat előadásában.
Az előadás időtartama 60 perc.
Keszekusza varázsló és Teszetosza manó barátaikkal, Pillangóval, Katicával, Szentjánosbogárral és Hangyával együtt Kerekerdőben élnek. A biztonságot nyújtó varázslólak a tavaszi ébredés után felbolydul, ugyanis az erdőbe látogató emberek figyelmetlenségük miatt folyamatosan galibát okoznak az ott lakóknak. A habókos erdei varázslóra vár a feladat, hogy visszaállítsa a békét Kerekerdőben, de ugyan mihez kezd egy mágus az elveszett varázspálcája nélkül?
További fotók és trailer a www.muzsaktarsulat.hu oldalon.

2022. március
RUMINI
Gyermek-táncjáték az Inversedance – Fodor Zoltán Társulat előadásában.
Időtartam: 60 perc.
Rumini, a bátor és talpraesett kisegér kalandos története sokak szívébe belopta magát az elmúlt években. Berg Judit méltán népszerű regénysorozata első kötetének karakterei elevenednek meg a társulat legújabb interaktív gyermekprodukciójában. Testet ölt a fantázia, hogy keresztül repítsen Rumini kalandos utazásán, megküzdve megannyi veszéllyel szárazföldön innen és a határtalan tengeren túl.
További fotók és trailer a www.inversedance.com oldalon.

A műsorváltoztatás jogát fenntartjuk!

A bérlet ára: 2.000.- Ft
Programunkat az Emberi Erőforrások Minisztériuma pályázati támogatásának segítségével valósítjuk meg.