Valódi sztárok a IX. Kisvárdai Kifutón

Időpont: 
2007, február 2 - 18:00

A Kisvárdai Várszínház és Művészetek Házában február 2-án 18 órától immár kilencedik alkalommal dübörgött a Kisvárdai Kifutó. A színházteremben idén sem lehetett egy gombostűt sem leejteni, hiszen nagyon sokan voltak kíváncsiak az "amatőr tehetségek" bemutatkozására.

Az évről évre népszerűbb rendezvény fénypontja a frenetikus finálé volt, amelyben az idei zsűri jól ismert tagjai a sztárházaspár Szinetár Dóra és Bereczki Zoltán, valamint Dion Marianna és Nagy Lóránt színművészek egyedülálló műsorát élvezhette a publikum. Meglepetésként a híres musical, a Rómeó és Júlia talán legismertebb "Lehetsz király" című dala is felcsendült, melyet a sztárvendégek és a versenyzők közösen adtak elő. A közös éneklés a musicalvilág nagyjaival életre szóló élményt jelentett a taloknak. Idén tizennyolc tehetséges fellépő csillogtatta meg tudását a publikum és a neves zsűri tagjai előtt, amelynek soraiban a Weiner Leó Alapfokú Zeneiskola igazgatónője, Tóth Ágnes is helyet foglalt.
A színvonalas versenyszámok fergeteges hangulatát emelte a Szabolcs Alapfokú Táncművészeti Iskola tagjai által előadott vérpezsdítő cha-cha-cha és szamba.
Az este bővelkedett az izgalmakban, hiszen minden versenyző kiválóan teljesített. A közkedvelt musical-dalok mellett a divatos könnyűzenei számok is népszerűek voltak az előadók és a közönség körében. Mi sem bizonyítja ezt jobban, minthogy az idei Kifutó győztese a kisvárdai Oláh Enikő lett, aki Bonnie Tyler: I need a Hero c. dalával nyűgözte le a zsűrit és vitte el az MKB Bank Nyrt által felajánlott fődíjat.
A közönség kedvence a szavazatok óriási többségével és egyben a Kifutó második helyezettje Kádár János lett, aki a "Hair" című musicalből az "I got life" című dalt énekelte el hatalmas sikerrel. Jutalma az Expert Tours Utazási Iroda által felajánlott két főre szóló csodálatos görögországi utazás, valamint közönségdíjasként a Rubóczki Bútorklinika és Tűzkerék Pirotechnika vásárlási utalványa.
Az idei Kisvárdai Kifutó harmadik helyezettje a zsűri döntése alapján a kisvárdai Nagy Szilárd lett, aki egy duó tagjaként és szóló énekesként is bizonyította tehetségét. Ő a Ramiris Autó Kft jóvoltából egy televíziót és egy DVD lejátszót vihetett haza.
A díjazottak további ajándékként a Kisvárdai Várszínház és Művészetek Háza két főre szóló színházbérletét is megkapták, mely a Határon TÚli Magyar Színházak XIX. Fesztiváljára lesz érvényes. A szponzorok által felajánlott különdíjakat nyerték: Szakos Katalin (Tiszavasvári), Szoboszlai János (Beszterec), Gubik Petra (Ajak), Kész Emőke Márta (Debrecen).

A KIsvárdai Várszínház és Művészetek Háza ezúton is köszönetet mond a rendezvény támogatóinak:
MKB Bank Nyrt Kisvárdai Fiókja
Expert Tours Utazási Iroda, Kisvárda
Ramiris Autó Kft
Rubóczki Bútorklinika és Tűzkerék Pirotechnika
ATI-SYSTEM Kft
ATLANTIS CLUB
Bacsó István
Bodnár MÉH Kft
Bűbáj Bt
Dr. Oláh Albert polgármester
Dr. Szép Béla országgyűlési képviselő
Ezermester Bolt
Göncz Sándor
Kocsis József - Vasudvar
MSZP Nőtagozata
Parish Bull Szálloda
Renomé Print Kft - Papír-Írószerbolt
Szaniszló Csaba
Szarvas Ker Kft
Szivárvány Festékdiszkont

Médiatámogató: VÁR FM RÁDIÓ