20 éves a Doktorock Színtársulat - jótékonysági gála

Időpont: 
2011, december 17 - 18:00

Az elmúlt húsz év alatt közel húsz bemutatót állítottak színpadra, melyből több mint 130 előadást tartottak a kisvárdai és környékbeli közönség nagy örömére és megelégedésére.
E kerek évfordulóra emlékezünk – és hívunk mindenkit, aki szeretne a társulattal együtt ünnepelni – a december 17-én, szombaton 18 órai kezdettel a Művészetek Házában megrendezésre kerülő jubileumi gálaműsor keretében. A produkcióban – a teljesség igénye nélkül - fellépnek az alapító tagok mellett mindazok, akik a két évtized alatt szerepeltek, közreműködtek az előadásokban. Felcsendülnek az István a király, a Jézus, a József és a színes, szélesvásznú álomkabát, A vörös malom, az Utazás, az Isten pénze, A dzsungel könyve, a Fame, a Kiálts a szeretetért, és a Hair ismert és kedvelt dalai, de lesznek meglepetés-produkciók is.
A társulat az elmúlt évek alatt számtalan alkalommal közreműködött már különféle jótékony célok elérésben. Ez most is így lesz, hiszen Kisvárda város önkormányzata a műsor bevételét teljes egészében a 70 év feletti kisvárdai nyugdíjasok támogatására fordítja. Szeretettel várunk tehát mindenkit, aki szeretne részt venni az ünneplésben és e fontos cél támogatásában. Belépőjegyek elővételben kaphatóak a Művészetek Házában: felnőttjegy: 1.000.- Ft, gyerekjegy: 500.- Ft, támogatói jegy: 1.000.- Ft. Érdeklődni lehet a 45/500-450-es telefonszámon.

Kapcsolódó cikkek: http://www.szon.hu/kisvarda/jubileumi-doktorock-gala-lesz-kisvardan/1863774
és
http://www.szon.hu/kisvarda/20-eves-a-doktorock-szintarsulat-kisvardan/1...