"Alattad a Föld, Fölötted az Ég, s Benned a Létra! - ismeretterjesztő előadás meditációval

Időpont: 
2013, december 13 - 17:30

Előadás az Integrálszemléletről - a világ legátfogóbb és legáttekinthetőbb önismereti rendszeréről, a tudatfejlődés lépcsőfokairól, pszichológiáról és spiritualitásról, az önérvényesítés és kapcsolódás váltakozó ciklusairól. Hogyan választunk társat, különbözőségek és hasonlóságok vonzásáról, emberi játszmákról és meghaladásukról, test és lélek integrációjáról, spirituális élményekről... Mindenről, amit az ember már átélt és még nem, tud róla, vagy még nem, MEDITÁCIÓVAL!

Ha ezt megismered, - Benned, Általad és Körülötted Minden a helyére kerül!

Az előadáson való részvétel díjtalan, minden érdeklődőt szeretettel várunk!
A Kisvárdai Kulturális Egyesület programja, a Nemzeti Együttműködési Alap támogatásával.

B. Kovács Zoltán ajánlója az előadáshoz:

Kedves kisvárdai Barátaim, és akik a közelben élnek!

Szeretettel hívok mindenkit egy igen széleskörű, értékes önismeretet nyújtó péntek esti előadásra, és azt követő szombati tréningre, amelyekben egymásból következik, összeér és egymást kiegészíti a vallásosság és ateizmus, pszichológia, tudomány, ezotéria és spiritualitás! Mert hogy ezek bizonyos sorrendben követik egymást az emberi fejlődésben, ugyanakkor elejétől fogva mind bennünk vannak - már megnyilvánultan, vagy elfojtva, vagy még kibontatlan lehetőségként.

Itt egy YouTube-os video az egyik online előadásomról, ha szeretnél belekukkantani, mire számíthatsz pénteken:
„GPS a párkapcsolatokhoz” - https://www.youtube.com/watch?v=FC9g1Ifyr-k Több mint egy óra, de kíváncsiságból érdemes belehallgatni helyenként, s a többit pedig majd élőben! J

Egy másik életterület… Hogyan válaszolnál magadnak tömören arra a kérdésre, hogy „Ki vagy Te?”, megpróbáltad-e már valaha? Minek érzed, vagy gondolod, vagy tartod magadat? Szoktad figyelni a belső állapotváltozásaidat? Próbáld megválaszolni ezt a kérdést magadban, mielőtt tovább olvasol!

Nos, itt egy kis adalék hozzá - ilyenekről is fogunk beszélgetni a pénteki előadáson, ahol remélem találkozhatunk:

„… Arra a kérdésre, hogy ’ki vagyok vagyok én?’ – tudatfejlődési szintenként más-más választ ad az elménk, éppen azt, amivel azonosul, ami fontos neki, de csak egy bizonyos fordulópontig… A személyiség kezdetben 'maya'-ba, álomba borul, illuzórikusan elszigetelődik a Lélektől, ezért egy állandósult magányosság és elégedetlenségérzet kísérti - előbbiből ered identitásának állandó keresése, annak én-védelmi kényszere, és az egység megtapasztalása iránti örökös, de tudattalan vágya. Hiszen a fejlődési szintjétől függően éppen akinek érzi/vallja magát - ez az ő egyedüli, de változó 'igazsága', amit ha törik-szakad védelmezni kell, hogy ne érezze szétesettnek magát... Innen ered minden érzelmi, figyelemfelkeltő és hatalmi játszmája is, mert az elégedetlensége, az állandóan vele maradó hiányérzete nem más, mint (eleinte) tudattalan vágya a Felsőbb Én-nel való újrakapcsolódásra - egy állandó vonzódás valamiféle elveszett misztikus Egység után….” Tovább innen olvashatod: http://www.akivagyok.hu/ki-vagy-te-who-are-you-really/

És végül egy kis ízelítő a szombati tréningről, amihez remélem, elég kíváncsiságod és változni akarásod gyűlik fel péntek estig:

„A finomenergiák érzékelése és tudatos ‘használatba vételük’ – életünk egyik legjelentősebb fordulópontja, aminek sem a pszichológiában, sem az ezotériában nem tulajdonítanak kellő jelentőséget. A manapság divatos ‘álmisztikus’ spiritualis előadásokon és tréningeken talán még inkább ez tapasztalható… márpedig az érzékelés kifinomításán dolgozni illene, éppen úgy, ahogyan a bal agyféltekénket pallérozzuk. A testérzetek és energia mozgások tudatosítása teszi lehetővé az önismeret mélyebb kibontakozását, saját élményűvé válását, ami egyedüli záloga a sérült lélekrészek tudatosításának, oldásának és integrációjának. Ez által nyílik lehetőség a szembenézésre saját ‘árnyékunkkal’ – személyiségünk tudatalatti részeinek tudatosba emelésére…” A tréning további tartalmi leírását itt nézheted meg: http://www.akivagyok.hu/energiaerzekeles-a-fordulopont/

Ennyi információ azt hiszem elégséges, hogy jó döntést hozhass! J Az előadásra mindenképpen várlak, hiszen ingyenes - csakis nyerhetsz általa! A tréningre pedig, ha a lelked szólítana belül, hogy „menjünk el!” – a legjobb az lenne, ha a pároddal együtt tudnál eljönni! Garantáltan szebbé, meghittebbé, intimebbé, megértőbbé, elfogadóbbá, örömtelibbé, tartósabbá válhat általa a kapcsolat! (Még tudtam volna jelzőket sorolni…!:) )

Nos, nem szaporítom tovább a szót – szeretettel várom a találkozásunkat péntek este!

B Kovács Zoltán