Dr. Seszták Miklós köszöntője

Időpont: 
2018, június 22 (All day)

Tisztelt Színházkedvelők!

Harminc évvel ezelőtt a határokon átívelő kulturális összefogás igénye hívta életre a Magyar Színházak Kisvárdai Fesztiválját. A szervezők elkötelezett munkájának köszönhetően a rendezvény az elmúlt évtizedek során a Kárpát-medence magyar színházi életének mind fontosabb eseményévé, a felvidéki, kárpátaljai, erdélyi, délvidéki és magyarországi társulatok seregszemléjévé vált.
Szellemi-kulturális erőforrás, amely magába sűríti mindazon értékeket, amelyeket a határon innen és túlról érkező színházkedvelők fontosnak tartanak.
A fesztivál kínálata az elmúlt évek során folyamatosan bővült, de az eredeti szándékhoz és a hagyományokhoz hű maradt. Magas színvonalú és közönségbarát fesztiválként egyszerre ad helyet komoly szakmai találkozásoknak és innovatív beszélgetéseknek.
Az idelátogatók mindig azzal az élménnyel és érzéssel térnek haza, hogy jó itt lenni, megtapasztalni Kisvárda és a kisvárdaiak vendégszeretetét.
A jubileumi alkalomra Kisvárda öt különleges helyszíne jelent találkozási pontot a színházkedvelőknek. Az idei program egybefogja mindazokat, akik a kezdetektől részesei az eseménynek, és azokat, akik a jövő fesztiváljainak fellépői lesznek.

„Ami a szívből jön, a végtelenségből jön, s ami a végtelenségből jön, mindenkinek kincse.” - Gárdonyi Géza szavainak szellemében kívánok minden kedves résztvevőnek jó szórakozást, feledhetetlen élményeket!

Dr. Seszták Miklós
kormánybiztos, országgyűlési képviselő