Idén is várjuk a színházi szakírókat a fesztiválra!

Időpont: 
2017, június 16 - 08:00

A Kisvárdai Várszínház igazgatósága szeretettel várja a színházi szakírókat a Magyar Színházak XXIX. Kisvárdai Fesztiváljának előadásaira.
A jelentkezőket a város szálláskapacitásának mértékéig tudjuk fogadni. Az igények befogadása nem teljesen a jelentkezés sorrendjében történik. Előnyt élveznek azok, akik több, de legalább egy publikációra vállalkoznak a fesztivál napilapjában, a Kisvárdai Lapokban, s akik hozzászólást vállalnak a Szakmai Klub vitájában, továbbá azok, akik a fesztiválról készülő színházszakmai tudósításaikat országos, határon túli vagy külföldi sajtóorgánumokban el tudják helyezni. Rajtuk kívül, szeretnénk helyzetbe hozni a fesztiválok világával ismerkedni kívánó, pályájuk kezdetén tartó tollforgatókat is.
Valamennyi résztvevő számára – 3 vendégéjszaka erejéig – térítésmentes szállást biztosítunk. Amennyiben a fesztivál kezdetéig a költségvetésünk kedvezően alakul, lehetőség nyílhat étkezési támogatásra is. A publikáló résztvevők útiköltségét megtérítjük. Az előadások jelképes áron, 100 Ft-os szakmai jeggyel látogathatók.
Jelentkezés a regisztrációs lap kitöltésével lehetséges. Beérkezési határidő: 2017. május 15. Beküldési cím: kisvarda.szinhaz@gmail.com
A részvétel lehetőségéről 2017. május 25-ig értesítjük a jelentkezőket.