Interaktív helytörténeti séta

Időpont: 
2021, június 20 - 15:00

INTERAKTÍV HELYTÖRTÉNETI SÉTA

Helytörténeti sétára invitáljuk kedves vendégeinket, melynek keretében megismerhetik Kisvárda zsidó vonakozású emlékeit, emlékhelyeit.
Mind a helyieknek, mind a fesztiválra látogató kedves vendégeknek tartalmas kikapcsolódást ígér a program. A más városból érkezőknek azért ajánljuk ezt a sétát, hogy alaposabban megismerjék a fesztiválnak helyszínt adó város történelmi múltját; a kisvárdaiaknak azért ajánljuk jó szívvel ezt a lehetőséget, mert különleges perspektívából ismerhetik meg lakóhelyüket, környezetüket. A programra minden korosztályból várjuk a jelentkezőket!

Választható időpontok:
2021. június 20. vasárnap 15 óra és június 24. csütörtök 15 óra.
A sétát diák önkéntesek vezetik, ideje maximum: 1 óra; helyszíne: Kisvárda belvárosa (Szent László lovas szobra, Botlató kövek, Érintés szobor, Zsinagóga)
Az élményszerű programhoz feltétlenül töltsék le még a séta előtt az IWalk USC Soah ingyenes applikációban megtalálható "A kisvárdai zsidóság nyomában" című anyagot! Az applikáció az AppStore-ban vagy a Google Play áruházban érhető el. (Az IWalk-ot Czomba Magdolna, Moldvay Zsolt és Néző István készítette.)

A séta regisztrációhoz kötött, kérjük töltse ki az űrlapot!
A regisztráció linkje:
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSd6eL_LI-zv9fHnAkcp01oGIm23Zf21...
Info: +36 20 4647454.