Leleszi Tibor polgármester köszöntője

Időpont: 
2014, június 20 - 19:00

Tisztelt Városlakók!
Kedves Színházszerető Közönség!

Városunk nagy múlttal rendelkező, és egyben legismertebb, és legelismertebb rendezvénysorozatára szeretném invitálni Önöket, azzal a gondolattal, hogy Kisvárdán még esemény színházba járni.
Esemény, mely kiemel a hétköznapok monotonságából, esemény, mely olyan szellemi erőforrás, olyan szellemi táplálék, ami közösségünk egyik fő összetartó ereje és közös szenvedélye lehet.
És ilyen közös szenvedélyre ebben az értékvesztett világban mindenkinek szüksége van.
Amellett, hogy szellemi kihívást és feltöltődést ad egy-egy színházi darab, egyben közösségi esemény, igazi gyújtópont, mozgatórugó is, ami a kisvárosi létünkben kiemelkedően fontos.
Hiszen itt még léteznek, létezhetnek igazi emberi találkozások, igazi közösségi élmények, és kialakulhatnak igazi kapcsolódási pontok ember és ember, kultúra és kultúra között.
Mindezt úgy, hogy az előttünk álló fesztiváli napok szórakozást, feltöltődést és szellemi élményeket is nyújtanak a közönségnek.
A szakmai megvalósítóknak köszönhetően ismét a szórakoztató programok széles kínálatát nyújtja a színházi találkozó, és minden korosztály találhat a maga számára csalogató, szórakoztató, színházi- zenei produkciót, amelyen jól, igazi fesztivál hangulatban érezheti magát.
Szívből kívánom, hogy ez az újabb fesztivál minden egyes perce töltsön el bennünket örömmel, élményekkel. Mind a színészek, mind a közönség érezze ennek a városnak a befogadó, vendégszerető, otthont adó légkörét, és ezekkel az érzésekkel gazdagodva vigyék jó hírét a rendezvényünknek és városunknak.
Szeretettel invitálok mindenkit a fesztiválon való részvételre és szívből kívánom, hogy legyen a találkozó olyan ünnep, amely mindannyiunknak maradandó élményt nyújt.

Leleszi Tibor
Kisvárda város polgármestere