Meditációs tanfolyam Balogh Béla vezetésével

Időpont: 
2017, március 11 - 09:00

Illés Tóth Ella szervező - (Tel.: 06- 20/ 611 11 15) ajánlója az alábbiakban:

Egynapos Intenzív Meditációs TANFOLYAM Balogh Béla vezetésével!
Időpont: 2017. MÁRCIUS 11. (szombat) 9- 16 óráig
Helyszín: Kisvárdai Várszínház és Művészetek Háza (Kisvárda, Flórián tér 20.)

Kedves Érdeklődők! Kedves Barátaim!
Szeretném figyelmetekbe ajánlani, Balogh Béla által vezetett Fehér Sas Páholy Bölcsesség Iskoláját, amely tanításai segítségével, elsajátíthatunk olyan technikákat, amelyekkel újra kapcsolódhatunk segítőinkhez, akár helyrerakhatjuk sorsunk félreértelmezett darabkáit, vagy,valóban beindíthatjuk a –nemegyszer nagyon régóta várt- pozitív fordulatot az életünkben.

A tanfolyam alatt megtanulhatjátok a meditációval kapcsolatos tudnivalókat;
• Mi a meditáció célja, lényege?
• A meditáció tudományos és spirituális háttere, jelentősége
• Mi történik a meditáció alatt?
• Meditációs technikák
• Testhelyzetek, pozíciók
• Milyen lehetőségek / veszélyek állnak fenn a meditáció alatt?
• Hogyan lehet védelmet biztosítani illetve, hogyan kell visszatérni biztonságosan, ellenőrzött módon a fizikai testbe, annak meditáció közbeni esetleges elhagyása esetén.
• A meditáció során leggyakrabban előforduló szimbólumok

Az elméleti tudnivalókat gyakorlat követi váltakozva, így a nap végén minden résztvevő alapos, megnyugtatóan használható tudás birtokában folytathatja lelki fejlődését.

Ugyancsak felmerült az alábbi kérdés, miért is tanuljon valaki meditálni, hiszen, aki spirituális úton jár, a kezdeti lépéseknél többé- kevésbé elsajátítja a számára legkézenfekvőbb elmélyülési, kapcsolat felvételi technikákat.
Talán kevesen tudjátok, hogy Béla az angliai székhelyű Fehér Sas Páholy magyarországi vezetője. Angliai mintára magyarországi vonatkozásban indította útjára ebben az évben a páholy, a Bölcsesség Iskoláját, melynek nem titkolt célja az emberek saját valódi lelki természetének a felismerése, tanításai, útmutatásainak a segítségével ráhangolni az egyént, hogy az univerzális szeretet útján irányítsa, teremtse könnyedén az életét.
A Bölcsesség Iskolájának a központja Piliscsabán van, de, az idén több vidéki városban is megkezdte működését a szellemi központ, így, Nagykanizsán is. A most megszervezésre kerülő tanfolyam, a Bölcsesség Iskolájának- mely tanításainak tisztaságát tekintve, hasonló az ősi misztérium iskolákhoz- az első állomása, melynek nem titkolt célja, hogy rendszert teremtsen a már meglévő tudásodban, felkészítsen gyakorlatokban a Fehér Sas Páholy tanításaira. (ahol többek között a következő témákban mélyülhettek el: az ember, mint energialény, a gondolatok, érzelmek keletkezése, figyelése, uralása, a lelki gyógyítás folyamatának a hatása a fizikai testünkre.)
A tanfolyam díja: 9.500.- Ft
érdeklődés: Illés Tóth Ella szervező - Tel.: 06- 20/ 611 11 15

Engedjétek meg, hogy a Fehér Sas Páholy tanításának alaptételeiből megosszak veletek néhány gondolatot:
A White Eagle ( Fehér Sas) tanításai ezrek számára vált ismertté a világon mindenfelé, köszönhetően a WE.PublishingTrust gondozásában megjelent könyveknek ( kiegészülve CD-kel, hangkazettákkal, a kéthavonta megjelenő Stella Polaris magazinnal, és más magazinokban és könyvekben megjelenő idézetekkel.)
Amit a White Eagle tanít az nem más, mint egyszerűen egy életmód: nem olyan életmód, ami a külső síkon követel óriási változásokat, hanem olyan, ami a belső tudatosságban von maga után nagy elmozdulást. Azt jelent, hogy elmozdulunk attól a meggyőződésünktől, hogy a külső és materiális dolgoknak hatalmuk van felettünk. Elmozdulunk saját teremtő erőnk megismerése felé, hogy képesek vagyunk mindent széppé tenni, amit csak látunk.
Ehhez először e lélekbe vetett tökéletes bizalomra van szükség, hogy a szeretet és ne a félelem vezessen minket.
..” Lehetnétek olyanok mint a királyok – mondja - fentről uralkodva életetek minden negatív körülményén. De ti túl gyakran megadjátok magatokat a negatív erőknek, ahelyett, hogy a ti saját mesterkulcsotokkal szabadjára engednétek a magatokban tárolt fényt és erőt, hogy megküzdjetek ezekkel az erőkkel.”
A Fehér Sas Páholy tisztaságát az is jelzi többek között, tagjai három éves képzés után válnak gyógyítókká. Tevékenységüket térítésmentesen végzik.