"MENYASSZONY, VŐLEGÉNY, DE SZÉP MIND A KETTŐ" - esküvői fotók kiállítása

Időpont: 
2023, február 9 - 16:00

„Menyasszony, vőlegény, de szép mind a kettő”…
Esküvői fotókiállítás újra Kisvárdán!

Felhívás! Várjuk a párok jelentkezését!
Az idén újra megrendezzük - a 2023. február 12-től 19-ig tartó Házasság Hete alkalmából - esküvői fotókiállításunkat.
Várjuk a házasságkötésükkor készült legkedvesebb képüket, amellyel szívesen szerepelnének a tárlatunkon. Nem csak a mai generációtól várunk képeket, hanem a régebbi korokból is, szülők, nagyszülők képeit is szívesen fogadjuk!
A tervezett kiállítás célja, hogy az elmúlt évek, évtizedek ünnepnapjainak kordokumentumait, jeles napjait bemutassuk. A fényképek között lehetnek műtermi fotók, szabadtéri helyszínen, az esküvő hivatalos ceremóniáján készült felvételek.

A fotók leadhatóak a Kisvárdai Várszínház és Művelődési Központban (4600 Kisvárda, Flórián tér 20.) 2023. január 16-tól február 6-ig, 8.00 és 15 óra között.
A személyesen behozott képeket digitalizáljuk és azonnal visszaadjuk a tulajdonosának.
Előre digitalizált képek beküldésére is van lehetőség (nyomtatásra alkalmas minőségben, min. 1280 x 1024 felbontásban) a kisvarda.szinhaz@gmail.com e-mail címre, a képen szereplő pár nevét és a házasságkötés évét kérjük megadni.

A tárlat 2023. február 9. csütörtöktől egészen április 6-ig látogatható intézményünk Szeregnyi László-kiállítóterében. Az újonnan jelentkezők anyaga mellett kiállítjuk a 2021-ben beérkezett fotókat is!

A kerek évfordulós (10, 20, 30, 40, 50. …) házaspárokat páros színházi meghívással jutalmazzuk egy általuk választott idei nyári előadásunkon.

A „Házasság hete” kezdeményezés több mint húsz éve indult Angliából, hogy minden évben egy hétig a házasság és a család fontosságára irányítsa a figyelmet. Magyarországon 2008 óta rendezik meg a keresztény egyházak, intézmények és civil szervezetek összefogásával és számos ismert közéleti személyiség is csatlakozott már hozzá, hogy kifejezze elköteleződését a házasság és a család iránt.
Csatlakozzunk most együtt mi is ehhez és ünnepeljük meg együtt a Házasság Hetét!