Mi van a zsebemben? - Gubik Petra koncert-estje

Időpont: 
2024, április 26 - 18:00

A rendezvény teltházas, több jegyet sajnos nem áll módunkban kiadni.
Megértésüket köszönjük.

MI VAN A ZSEBEMBEN?
Gubik Petra koncert-estje.

A zongoránál: Tempfli Erik

Gubik Petra Junior Prima- és Honthy Díjas színásznő, a Sztárban Sztár első női győztese, a 2023-as év legsokoldalúbb előadóművésze nemcsak a színházi berkekben érzi otthon magát. 2022. nyarán jelent meg első szólóalbuma "Ez van, ez!" címmel, amelyet Szirtes Edina Mókus és Müller Péter Sziámi szerzőtársakkal jegyez. A Mi van a zsebemben? című önálló esten felcsendülnek Petra kedvenc dalai, slágerek, amelyek meghatározták eddigi életútját, valamint saját szerzemények, feldolgozások, dallamok a szóló lemezről, és a népszerű TV-műsor során elsajátított kedvenc popslágerekből is hallhatnak néhányat. A bensőséges hangulatú est során kulisszatitkokra is fény derül.

"Azért hoztam létre ezt a koncert estet, mert elérkezettnek éreztem az időt arra, hogy előlépjek, hogy az eljátszott szerepeken túl megismerjen a közönség engem, Gubik Petrát. A saját gondolataival, létezésével, verseivel, dalaival, történeteivel, szerepjátszás nélkül. Mindezt a zsebemből húzom elő. Ezt a kendőzetlen őszinteséget egy versenyzongora kíséri végig az est folyamán." (Gubik Petra)

A műsor ideje és helye:
2024. április 26. péntek 18.00 óra, Kisvárdai Várszínház és Művelődési Központ színházterme.
A részvétel díjtalan, de a helyfoglaláshoz helyre szóló regisztrációs jegy szükséges, melyet a KVMK jegypénztárában személyesen lehet kérni H-Cs 8.00-tól 16.00 óráig, P 8.00-tól 13.00 óráig.
Info: 06 45 500 265.