Pályázat Citroën Jumper tehergépkocsi értékesítésére

Időpont: 
2021, szeptember 30 - 14:00

PÁLYÁZATI KIÍRÁS
– tehergépjármű értékesítésére –

Kisvárdai Várszínház és Művelődési Központ pályázati eljárást hirdet a tulajdonában lévő, az alábbiakban megjelölt tehergépjármű elidegenítésére.

A gépjármű paraméterei:

Típusa: Citroën Jumper 2.8 HDI 35
o Alvázszám: TMBCR63U679006492
o Motorszám: 814043s
o Hajtóanyaga:diesel
o Hengerűrtartalom: 2800 cm3
o Teljesítmény: 94 KW
o Jármű kategóriája: N1
o Saját tömeg: 2120 kg
o Színe: 01 fehér
o Együttes tömeg: 3500 kg
o Gyártási év: 2006
o Műszaki állapota: Felújításra szorul a futómű és a karosszéria. További javítást igényel a lengőkar. Érvényes műszaki vizsgája lejárt.

A minimum vételi ár: 490 000 Ft+Áfa

A fent részletezett gépjárművet Kisvárdai Várszínház és Művelődési Központ, mint tulajdonos el szándékozik idegeníteni, ezért nyílt pályázati eljárást hirdet.

A pályázati eljárásban pályázni, a jelen pályázati kiírás mellékletét képező „Kereskedelmi ajánlat” című dokumentum kitöltésével, cégszerű aláírásával, és annak Kisvárdai Várszínház és Művelődési Központ címére történő megküldésével, illetve személyes leadásával lehet. A „Kereskedelmi ajánlat” című dokumentumot az intézmény portáján kérhető. A pályázati eljárásban részt vehet bármely cselekvőképes természetes és jogi személy, valamint egyéb jogi személynek nem minősülő jogképes szervezet. Pályázat a pályázati határidő leteltéig nyújtható be.

Pályázati határidő: 2021. október 04.

A pályázat benyújtásának címe: 4600 Kisvárda, Flórián tér 20. A pályázatot be lehet nyújtani postai úton, e-mailben, (kisvarda.szinhaz@gmail.com), illetve személyesen. Postai benyújtás esetén a pályázatnak be kell érkeznie a pályázati határidő leteltéig. A pályázat személyes benyújtása esetén a pályázatot az intézmény portáján kell leadni. Az ajánlatkérő az ajánlatokat,a legmagasabb összegű vételár bírálati szempontja alapján bírálja el. A gépkocsi tulajdonjogát az a személy szerzi meg, aki ajánlatában a legmagasabb összegű vételárat ajánlotta meg.

Az ajánlattevő tudomásul veszi, hogy ajánlatához, az ajánlat beadását követő 30 napig kötve van.

A pályázattal érintett gépjármű, a pályázati határidő leteltéig – előzetes egyeztetés alapján – megtekinthető a Kisvárda, Flórián tér 20. alatt. Időpontot egyeztetni a 45/500-265 telefonszámon lehet.

Ajánlatkérő az ajánlatokat nem köteles elbírálni, a pályázati kiírást bármikor visszavonhatja, az ajánlatok vonatkozásában szerződéskötési kötelezettsége nincs.

Kisvárda, 2021. szeptember 23.
Nyakó Béla
igazgató