A Rock Melody zenekar koncertje

Időpont: 
2024, április 20 - 19:00

Legyen a zene mindenkié!
Klubkoncertek Kisvárdán!

Kisvárda régen híres volt a rocktalálkozóiról, ahol sok lelkes zenekar lépett fel és igényes zenével szórakoztatták a közönséget. Napjainkban a táncos rendezvényeken a zenei szórakoztatás fogalma többnyire egyetlen bizonyos műfajban merül ki, pedig sokan vannak, akik más stílust is szeretnének látni, hallani a helyi zenekaroktól. Ennek az igénynek szeretne teret adni a Kisvárdai Várszínház és Művelődési Központ egy zenei klub létrehozásával, hogy elindulhasson egy zenekari bemutatkozó rendezvénysorozat. Az ötletgazda Turik János volt: „Már évek óta érlelődik bennem a gondolat, hogyan lehetne Kisvárdán egy olyan zenei klubot létrehozni, ahol helyi és környezetünkben lévő, élőben játszó zenekarok megmutathatják zenei tudásukat, azaz munkájuk, gyakorlásuk gyümölcsét.”
Zenésznek lenni nem könnyű! Nagyon sok gyakorlással, lemondással, áldozatokkal járó, de mégis jó dolog! Ennek örömét osztják majd meg a zenekarok az érdeklődőkkel az elkövetkező hétvégi klub-estéken.

2024. április 20. szombat 19.00 óra
Kisvárdai Várszínház és Művelődési Központ

A ROCK MELODY zenekar koncertje

A zenekar 2023 októberében alakult. Magyar slágereket dolgoznak át, belecsempészve hard-rock és heavy-metal zenekarok (Accept, Bon Jovi, Judas Priest, Ossian, stb.) jellegzetes riffjeit, zenei motívumait.
A zenekar tagjai:
Bátyi György – ének
Bodnár Tibor – dob
Hagya József – gitár
Rutkai Kata – basszusgitár
Szónok Béla – szintetizátor

A belépés díjtalan és kortalan!
Minden érdeklődőt szeretettel várunk!