Várjuk közönségünk leveleit! - Felhívás

A makrancos hölgy
Időpont: 
2013, május 2 - 12:00

Kedves Közönségünk!

A Magyar Színházak Kisvárdai Fesztiválja 2013-ban 25 éves lesz. A negyed század alatt valamennyi határon túli magyar nyelvű színtársulat megfordult Kisvárdán és több mint hatszáz előadást mutattak itt be a közönség örömére, szórakoztatására, szerezve megható pillanatokat és meghatározó színházi élményeket. Bízunk abban, hogy senki sem távozott „üres kézzel” az előadásokról, programokról, valamilyen érzés, benyomás mindenkiben kialakult.
Azt szeretnénk, ha ezen az évfordulón a közönség is segítene az emlékezésben.
Várjuk mindazoknak a levelét, akik az elmúlt huszonnégy év alatt részt vettek valamilyen fesztiváleseményen – legyen az előadás, esetleg szakmai program, koncert vagy kísérőrendezvény - és szívesen megosztanák most a „nagyközönséggel” ezzel kapcsolatos emlékeiket. Tekintsen vissza a múltra , – örömmel és kíváncsian várunk minden élménybeszámolót! Nincs „műfaji” megkötés, lehet komoly, de vicces is. Aki nem szeretné kilétét felfedni, az név nélkül is elküldheti élményeit.
Reméljük, minél többen lesznek, akik együtt emlékeznek és ünnepelnek majd velünk ezen a nevezetes évfordulón, hiszen „ez a műsor nem jöhetett volna létre Önök nélkül!”
Leveleiket az alábbi elérhetőségeinkre várjuk:
KISVÁRDAI VÁRSZÍNHÁZ ÉS MŰVÉSZETEK HÁZA
4600 Kisvárda, Flórián tér 20., e-mail: kisvarda.szinhaz@t-online.hu, telefonszám: 45/405-239.