Várjuk a színházi szakírókat a 34. fesztiválra!

Időpont: 
2022, június 10 - 08:00

Tisztelt Kritikusok, Újságírók!

A Kisvárdai Várszínház igazgatósága szeretettel várja a színházi szakírókat a Magyar Színházak 34. Kisvárdai Fesztiváljának előadásaira.
A jelentkezőket a város szálláskapacitásának mértékéig tudjuk fogadni. Az igények befogadása nem teljesen a jelentkezés sorrendjében történik. Előnyt élveznek azok, azok, akik a fesztiválról készülő színházszakmai tudósításaikat országos, határon túli vagy külföldi sajtóorgánumokban el tudják helyezni. Rajtuk kívül, szeretnénk helyzetbe hozni a fesztiválok világával ismerkedni kívánó, pályájuk kezdetén tartó tollforgatókat is.
Valamennyi résztvevő számára – 3 vendégéjszaka erejéig – térítésmentes szállást biztosítunk. Amennyiben a fesztivál kezdetéig a költségvetésünk kedvezően alakul, lehetőség nyílhat étkezési támogatásra is. A publikáló résztvevők útiköltségét megtérítjük.

Jelentkezés a regisztrációs lap kitöltésével lehetséges. Beérkezési határidő: 2022. június 10. Beküldési cím: kisvarda.szinhaz.titkarsag@gmail.com
A részvétel lehetőségéről június 15-ig értesítjük a jelentkezőket.
A fesztivál előadásainak szereposztása és szinopszisa megtalálható a www.kisvarda.szinhaz.hu weboldalon. A fesztivál Facebook-oldalán szerepelnek fotók, ajánlók és érdekességek az előadásokról. (@KisvárdaiFesztivál)