VIGYÁZZUNK EGYMÁSRA!

Időpont: 
2020, augusztus 30 (All day)

VIGYÁZZUNK EGYMÁSRA!

A Magyar Színházak XXXII. Kisvárdai Fesztiválja nem marad el. Az eredetileg tervezett júniusi időpontnál ugyan később, de sor kerülhet a határainkon túlról érkező társulatok előadásaira.

A fellépő művészek és a munkájukat segítő dolgozók ellenőrzött egészségi állapotban, a Covid-19 vírustól mentesen jelennek meg. Annak érdekében, hogy elkerüljük az itteni megfertőződés veszélyét, már eddig is fokoztuk a takarítás gyakoriságát, különös tekintettel a mosdók, pultok, kilincsek fertőtlenítésére és a nézőtér átszellőztetésére.

Színházunkban kizárólag tünetmentes dolgozók vehetik fel a munkát. A közönségforgalmi terekben kötelező a munkatársak maszkviselése. A nézőtéri dolgozók feladata figyelni az érkezőket, és gyanú esetén ellenőrizni a testhőmérsékletüket. Szintúgy a nézőtéri dolgozók feladata, hogy a lehetőség függvényében biztosítsanak távolságtartó ültetést a 65 év feletti vendégeknek. Közülük a krónikus betegségekkel élőknek idén nem javasoljuk az előadásaink látogatását.

Nézőinket arra kérjük, hogy szájmaszkkal felszerelten érkezzenek. Annak viselése kötelező a színházterem és az épület környékének azon pontjain, amelyeken a szükséges távolságtartás (1,5-2 m) nem biztosítható. A nézőtéren a szájmaszk viselése ajánlott. A tartós köhögéssel bajlódóakat arra kérjük, maradjanak most távol az előadásainktól, ne okozzanak a közelükben ülőknek ijedséget.

A színház térségében szájmaszkkal rendelkezni kötelező, az e nélkül érkezőknek a bejáratnál a segítségükre leszünk. Ugyanitt és a mellékhelységekben a kézfertőtlenítés biztosított. Az előadás előtt, után és a szünetekben a távolságtartásra törekedni kell. A nézőtéri bejáratok előtti tumultus elkerülése érdekében elegendő időt hagyunk az ülőhelyek elfoglalására, a távozást pedig – nagy nézőszám esetén – szakaszolással oldjuk meg.

TÁVOZZUNK ÚGY, AMINT ÉRKEZTÜNK – VÍRUSMENTESEN!