XI. Kisvárdai Kifutó

Időpont: 
2009, február 28 - 17:00

A Kisvárdai Várszínház és Művészetek Háza az idén is meghirdeti "Kisvárdai Kifutó" címmel az amatőr énekes szólisták versenyét. Várjuk mindazok jelentkezését, akik kedvet és tehetséget éreznek magukban a színpadi énekléshez.
A műsorra 2009. február 28-án (szombat) 17 órai kezdettel kerül sor a Művészetek Háza színháztermében. A fellépők produkcióját szakmai zsűri értékeli és az általuk legjobbnak ítélt szólisták különféle értékes díjakban részesülnek.
A jelentkezés feltételei:

- azok az amatőr énekesek jelentkezhetnek, akik betöltötték 14. életévüket
- a zenei alapról a fellépőknek kell gondoskodni (CD- vagy mini disc)
- a jelentkezéseket kizárólag írásban fogadjuk el 2009. február 17-ig, postai úton, vagy faxon, esetleg e-mailen.A nevezéshez jelentkezési lapot kell kitölteni, melyet a 45/500-451-es telefonszámon, vagy a kvmh@freemail.hu e-mail címen igényelhetnek, illetve személyesen is átvehető a Művészetek Házban.
- a lapon két műsorszámot kell feltüntetni
- a nevezési díj 2.000.- Ft, melyet postai utalványon, vagy személyesen kérünk befizetni a Kisvárdai Várszínház és Művészetek Háza címére (4600 Kisvárda, Flórián tér 20.), "Kifutó" jeligével.
- a beérkezett jelentkezések rendszerezését követően előzetes válogatót tartunk egy szakmai zsűri közreműködésével a Művészetek Házában, 2009. február 20-án (péntek) 15 órától. A válogatás nyilvános, a belépőjegy 1.000.- Ft.
Jó felkészülést kívánunk!