"Fogadj örökbe" egy nézőtéri széket!

Időpont: 
2013, október 21 - 12:00

Kedves Színházbarát!
1979. november 1-én adták át városunkban (akkori nevén) az Ady Endre Városi- Járási Művelődési Központ és Ifjúsági Ház épületét. Az elmúlt 33 esztendő színháztermi előadásai számtalan felejthetetlen élményt nyújtottak Kisvárda és vonzáskörzete lakosságának. A több mint ötezer ének- zene-tánc és színházi produkciót követően jelentős mértékben elhasználódtak a nézőtéri székek. Cserélésére - anyagiak hiánya miatt – nincs lehetőségünk.
2013. június 21-től 29-ig kerül megrendezésre a Magyar Színházak XXV. Kisvárdai Fesztiválja. A jubileumi rendezvénysorozat látogatóit egy felújított nézőtérrel szeretnénk fogadni. Terveinket a anyagi lehetőségeink mellett társadalmi segítséggel, támogatásból kívánjuk megvalósítani.

Ha támogatni szeretné, vagy tudja színháztermi felújításunkat, vásároljon meg, szimbolikusan „fogadjon örökbe” egy nézőtéri széket !
A felújított székeken kis táblán fog szerepelni a tulajdonos neve, és évtizedeken át hirdeti az adományozó nagylelkűségét.
A Művészetek Háza előtermében és a honlapra kihelyezett nézőtéri térképen is feltüntetjük azok névsorát, akik „örökbe fogadtak” egy nézőtéri széket.
A nézőtéri szék ára 40.000.-Ft.

Ha nagylelkű támogatásával szeretne „örökbe fogadni egy széket” a Kisvárdai Várszínház és Művészetek Házában, kérjük jelezze szándékát a kisvarda.szinhaz@t-online.hu e-mail címen, vagy a 06 – 45 – 500-451-es telefonszámon.

Lehetősége van más úton is támogatni a nézőtér felújítását, vásárolhat „KARFA-JEGYET” melynek ára 10.000.-Ft.
A támogatók névsorát a Művészetek Háza előterében, és az intézmény honlapján feltüntetjük.

A programban védnökséget a határon túli magyar színházak igazgatói vállalták.

Az eddigi támogatók neve és az "örökbe fogadott" székek helye az alábbi linkre kattintva jelenik meg.